Kulturystyka .co

Porady treningowe, żywieniowe i suplementacja

Frank Major

Frank Major (ur. 3 października 1970 w Budapeszcie) – węgierski aktor i reżyser filmów pornograficznych, także kulturysta i osobisty trener. W roku 1998, w wieku 28 lat trafił do branży pornograficznej, występując m.in. w produkcjach Private – Pirate Deluxe 1: Xtreme Desires, Private Triple X Files 11: Jennifer i Private Triple X Files 12: Eat Up – oraz Vidéo Marc Dorcel (VMD) Sex Dreamers.

Nagrody i nominacje

AVN Awards
Rok Kategoria Rezultat Film
2011 Najlepszy zagraniczny wykonawca roku Nominacja
2016 Najlbardziej skandaliczna scena seksu Nominacja Behind the Mask (Bizarre Video Productions, 2015) z Latex Lucy
XBiz Awards
Rok Kategoria Rezultat Film
2012 Zagraniczny wykonawca roku Nominacja

Wybrana filmografia

obsada

  • 1999: Private Gold 38: Network, reż. Pierre Woodman
  • 1999: True Anal Stories 4, reż. Rocco Siffredi
  • 1999: Euro Angels 15: Can Openers, reż. Christoph Clark
  • 1999: Euro Angels 16: Filling in the Void, reż. Christoph Clark
  • 1999: Euro Angels 17: Behind in Their Work, reż. Christoph Clark
  • 1999: Debauchery 3, reż. Jean-Yves Le Castel
  • 1999: Debauchery 4, reż. Jean-Yves Le Castel
  • 1999: Debauchery 5, reż. Jean-Yves Le Castel
  • 2000: Happy Birthday, reż. Pierre Woodman
  • 2000: Superfuckers 2, reż. Pierre Woodman
  • 2005: Assman 28, reż. Raul Cristian
  • 2006: Russian Institute: Lesson 7, reż. Hervé Bodilis
  • 2006: Russian Institute: Lesson 9 Special Camping, reż. Hervé Bodilis
  • 2006: Oksana: Pornochic 10, reż. Hervé Bodilis
  • 2006: Suzie: Pornochic 13, reż. Hervé Bodilis
  • 2012: Russian Institute: Lesson 17: Sex Lesson, reż. Hervé Bodilis
  • 2012: Secretaries To Die For, reż. Hervé Bodilis
  • 2012: Russian Institute: Lesson 18: the Headmistress, reż. Hervé Bodilis
  • 2013: Russian Institute: La Directrice, reż. Hervé Bodilis

reżyser

  • 2005: Thassit! 3
  • 2005: Anal Empire 1
  • 2007: PerverCity
  • 2007: Anal Bandits
  • 2008: PerverCity 2
  • 2008: Private Blockbusters 2: DownWard Spiral
  • 2009: Analogical
  • 2009: Private Lesbian 10: Taste My Lips
  • w bazie Internet Movie Database (IMDb) (ang.)
  • w serwisie Adult Film Database
  • w serwisie IAFD

Updated: 30 sierpnia 2016 — 10:43

Podobał Ci się artykuł? Zapisz się na newsletter!


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Kulturystyka .co © 2012 Frontier Theme